‘T Kakelend Kippenmuseum © 2016

‘T Kakelend Kippenmuseum De alternatieve kinderboerderij

In 't Kakelend Kippenmuseum kweken wij talloze neerhofdieren.


Op de eerste plaats zijn dat grote - en soms heel kleine - hoendersoorten in alle vormen en kleuren. Sommige rassen zijn nagenoeg "uitgestorven" en worden bij ons in stand gehouden.


Naast kippen houden we fazanten, duiven, kwartels, patrijzen, ...

Er zijn ook konijnen, cavia's, geiten, schapen, varkens, pony's, ezels en nog zoveel meer...

Kortom een hele beestenboel, samengebracht in een educatief wandelpark.


Vooral kinderen vinden het plezant om onze dieren en hun kroost te bezoeken. Daarna kunnen ze lekker stoeien in onze speeltuin en speelschuur in echte boerderijsfeer.


Verder beschikt 't Kakelend Kippenmuseum over een cafetaria met self-service waar u ijs van verse biologische hoevemelk en ambachtelijke pannenkoeken kan proeven.


Op het terras met uitzicht op het erf is het tevens ook heerlijk vertoeven.


Het park alsook de cafetaria is rolstoelvriendelijk, honden zijn toegelaten aan de leiband. Er is ook ruime parkeergelegenheid.

Vooral kinderen vinden het plezant om onze dieren en hun kroost te bezoeken. Daarna kunnen ze lekker stoeien in onze speeltuin en speelschuur in echte boerderijsfeer.

Onze biologische Jersey koeien leveren heerlijke melk. Van deze melk maken we biologische hoeveproducten die bij ons te verkrijgen zijn : biologische kaas, ambachtelijk ijs met biologische melk.

Onze cafetaria in schuurstijl is vrij toegankelijk

(toegang park niet verplicht)

Ontdek ook de mogelijkheden voor feesten en evenementen.

Foto's.... Meer informatie... Ontdek de mogelijkheden.... Regine en hendrik heten jullie van harte welkom ! De kinderboerderij Biologische hoeveproducten Cafetaria en zalen